Hoe internetmarketing juist niet moet!

Internetmarketing is tegenwoordig de tool om extra klanten en of bezoekers naar jouw business te leiden. Hedendaags zijn er dan ook vele bedrijven ontstaan die jouw bedrijf verder kunnen gaan helpen met verschillende online marketing-campagnes.

Wij gaan ook al wat langer mee op het gebied van Internetmarketing, en kunnen dan ook wel concluderen dat het in de basis eigen best redelijk simpel is. Echter merken wij wel op, dat veel wat kleinere bedrijven hier simpelweg geen tijd voor hebben om goede marketing campagnes op te kunnen zetten. En zij dit toch op termijn liever uitbesteden.

Heb jij als ondernemer bijvoorbeeld verstand van Google, en hoe jij jouw bedrijf beter zichtbaar krijgt hiermee. Of weet jij jouw bedrijf zichtbaarder te krijgen met een Instagram Business Account?

Dit zijn in het kort even wat mogelijkheden met onlinemarketing voor jouw bedrijf. Maar zult begrijpen dat wanneer jij een marketingcampagne gaat opzetten, alléén al voor de Socialmedia kanalen. Je hier best wat werk in zult gaan hebben.

Wij als Next Level Business Builders begrijpen dan ook goed, dat jij als Ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet in alle mogelijkheden hierin. En jij er simpelweg gewoon geen tijd voor hebt.

Natuurlijk zijn wij ook van mening dat veel bedrijven online hun zichtbaarheid moeten gaan verbeteren, en daar meer tijd aan moeten gaan besteden. Maar wanneer hier geen tijd voor is, zij dit op termijn echt zullen moeten gaan uitbesteden. Je kunt er simpelweg niet meer omheen in dit digitaal tijdperk.

En even een gek feitje: Er zijn tegenwoordig bedrijven die AI figuranten inzetten, om de producten of diensten van het desbetreffende bedrijf aan te bieden. Kortom er is veel gebeurd de afgelopen jaren op het gebied van Marketing. En onlinemarketing is er één van.

Wil jij meer doldwaze business ervaringen in jouw mailbox ontvangen?

Abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief!

HOE HET NIET MOET, MAAR HOE HET WEL KAN!

In bovenstaande video ga ik je een klein tipje van de sluier geven over internet-marketing. En dan gaan we het met name hebben over een specifiek product, en hoe dit online in de markt wordt gezet door derden. En wij door het lezen van slechts twee magische woorden, overgegaan zijn tot een aankoop!

Let's Rock and Roll!

Enige tijd geleden was mijn rugzak kapot gegaan. En wilde ik voordat ik op vakantie ging online een nieuwe bestellen. Na wat zoekwerk op Google, kwam ik terecht op een groot onlineplatvorm, waar meerdere bedrijven hun producten aanbieden. Dit noemen ze in marketingbegrippen Resellers!

Mijn oog viel op een rugzak voor een redelijke prijs. De rugzak zag er goed uit. En ik dacht hier heb ik voldoende aan. Dus zoals 80 procent van de online aankopen plaat vindt, plaatjes kijken en prijzen vergelijken. Om vervolgens over te gaan tot een aankoop.

Maar wat er toen gebeurde, tja daar moest ik echt echt even een informatie video van maken. Dus bekijk even bovenstaande video, en ervaar zelf de bijzondere marketingstrategie van een Reseller. En vooral de andere marketing strategie van een andere Reseller, die mij met slechts twee magische woorden heeft weten te overtuigen om een aankoop te doen.

JIJ ZOEKT EEN BEETJE HULP QUA MARKETING!

Wij hopen natuurlijk dat je na het bekijken van de video, weer een stuk wijzer bent geworden qua marketing. En je de tips zelf ook gaat toepassen in jouw eigen marketing activiteiten.

Mocht je nu toch een beetje hulp nodig hebben, of wil je dat één van onze Business Builders hierin even met je mee gaat kijken, om zo beter presterende marketingcampagnes te gaan ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Vul dan even onderstaand het aanvraag formulier in. Dan nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met jouw op.

"Online Marketing is essentieel geworden voor ieder bedrijf om meer leads te genereren."

ARE YOU READY FOR

THE NEXT LEVEL IN MARKETING?

Plan dan vandaag nog geheel vrijblijvend een business strategie sessie met ons in!

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

WIL JIJ OOK MEER KLANTEN?

Next Level Business Builders ondersteund bijna iedere Ondernemer in al haar Sales & Marketing activiteiten. Ons doel is om iedere ondernemer meer omzet en groei te kunnen laten realiseren. Dit doen wij door samen te werken aan jouw bedrijf. Zo sta je er niet alléén voor.

BUSINESS DEVELOPMENT

Onze business builders zijn allen doorgewinterde ondernemers. Wij hebben ongeveer 30 jaar aan ervaring in huis. Wij delen graag onze kennis en expertise, om jouw bedrijf naar the Next Level te tillen. Ben jij er al klaar om jouw bedrijf te laten groeien?